URBIALBA col·labora amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica d’empreses, per a afermar el seu pla d’expansió

Amb una posició consolidada en el mercat gràcies a la seva àmplia experiència, la capacitació del seu equip humà i un parc de maquinària propi, l’empresa pot desenvolupar multitud de projectes, gestionant l’obra en totes les seves fases, amb una execució completa i solucions integrals i adaptades a les necessitats de cada projecte.

Des dels seus inicis, l’empresa ha tingut com a prioritat la consecució de l’excel·lència en tots els seus projectes, oferint sempre el millor servei al menor cost possible. Per a això, mantenir els màxims estàndards de qualitat ha estat una exigència. Les seves certificacions ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001 són una mostra del compromís amb la qualitat, el medi ambient i la seguretat i salut en el treball que l’empresa assumeixen en totes les obres que duu a terme.

Recentment, l’UTE URBIALBA – EMIPESA, ha estat l’adjudicatària de dues obres licitades pel Consorci de l’Aeroport de Terol per a la construcció d’una nau logística de 5.000 m² i una altra de 1.500 m² que comportarà la Urbanització de la Zona Sud de l’Aeroport. El projecte també inclourà la demolició prèvia de les edificacions existents en desús de l’antic camp militar de tir i la urbanització de 4,5 ha. del polígon sud de l’aeroport, una inversió que, entre totes dues infraestructures, superarà els 3.000.000 €.

URBIALBA, S.L. col·labora amb CEDEC, Consultoria d’Organització Estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses des de 1965, especialitzada en empreses familiars i pimes. La col·laboració entre totes dues empreses se centra en la consolidació del seu pla d’expansió, treball de consolidació que aborda diferents àrees del negoci, tot això enfocat a crear unes sòlides bases per a afermar aquest creixement i aconseguir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, optimitzant els seus resultats empresarials i treballant junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial en la seva gestió. El factor diferencial de CEDEC resideix en la seva contrastada metodologia de treball, amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Present França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia i, des de 1971, a Espanya, amb oficines a Barcelona i Madrid, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes els seves seus, 150 dels quals a Espanya.

CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

El treball de CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica per a empreses familiars i pimes, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDECi que poden ser consultades a https://cedec-group.cat/ca/opinions , així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Acerca de Social Media Business 6330 Articles
Tu lugar de referencia en el mundo del Marketing Digital, Realidad Virtual, Social Media y el Social Business. Email: socialmedia@smediabusiness.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*


Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Florencio Vallinot Tovar.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a dinahosting.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.